Tietojen synkronointi laitteiden välillä

Voit muuttaa tietoja missä tahansa laitteessasi (voit esimerkiksi lisätä Kaspersky Password Manageriin tilin kannettavassa tietokoneessa) ja käyttää päivitettyjä tietoja kaikissa muissa laitteissa, kunhan niihin on asennettu Kaspersky Password Manager ja ne on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin.

Kun lisäät tietoja säilöön yhdessä laitteessa, sovellus lähettää ne automaattisesti pilvitallennustilaan. Sieltä ne lähetetään muihin laitteisiisi, joihin on asennettu Kaspersky Password Manager ja jotka on yhdistetty My Kasperskyyn samalla My Kaspersky -tilillä.

Kun käynnistät Kaspersky Password Managerin, se synkronoi automaattisesti muiden samaan My Kaspersky-tiliin yhdistettyjen laitteiden tiedot.

Tietojesi pitäminen ajan tasalla ja yhdenmukaisina kaikilla laitteillasi auttaa myös tietojen palauttamisessa, jos vaihdat tai kadotat laitteen.

Laitteesi tietosäilön tietojen synkronointi muiden laitteiden kanssa

Katso myös

Yhdistä My Kasperskyyn